Gary Chapman könyvei

Figyelmébe ajánljuk

Gary Chapman neve jóformán szinonimája lett a kapcsolatok és párkapcsolati dinamika mélyebb megértésének. Pszichológusként, házasság- és családterapeutaként több évtizeden keresztül kutatta az emberi kapcsolatokat és azok dinamikáját.

Az általa megalkotott „Öt Szeretetnyelv” fogalma egyedülálló módon értteti meg a kapcsolatok működését, és olyan gyakorlai megoldásokat ad, amelyek segíthetnek az élet szinte bármely területén mélyebb és hosszantartó kötelékeket kialakítani.

Chapmannek páratlan képessége van arra, hogy összekapcsolja a pszichológiai elméletet a gyakorlati élettel, segít jobban megérteni saját érzelmeinket és másokat elvárásait. Az „Öt Szeretetnyelv” koncepciója, amit könyveiben és előadásaiban bemutat, nemcsak az érzelmi intelligencia és kommunikáció fejlesztésében segít. Gyakorlati útmutatást is ad ahhoz, hogy a mindennapokban hatékonyabban megélhessük a szeretetet.

Chapman könyvei – egyfajta „szeretetnyelv franchise-ként” – szerteágazó témákat ölelnek fel – a párkapcsolattól a gyermeknevelésig és a munkahelyi kapcsolatokig. 

Itt kezdődik

Az Öt Szeretetnyelv gondolata az ön életének is egy új irányt szabhat, akár párkapcsolatban, gyermeknevelésben, barátságokban, vagy sok más területen. 

Gary Chapman a szeretet kifejezését öt alapvető nyelvre bontja le: Az elismerő szavak, az együtt töltött minőségi idő, az ajándékozás, a szívességek és a testi érintés nyelveire. Az Öt Szeretetnyelv felismerése, saját és a másik ember szeretetnyelvének tanulása elképesztő eredményeket hozhat egy mélyebb és kiegyensúlyozottabb kapcsolatokat építésében azokkal, akik az ön számára a legfontosabbak.

Ez a kötet bevezetést ad a témába.

Gary Chapman - öt szeretetnyelv könyv
Gary Chapman könyvei - öt szeretetnyelv és más könyvek

Jelenleg kapható könyvek Gary Chapman-től

Két percben összefoglalva az "öt szeretetnyelv"

Megérkezett!

A rendkívül sikeres Apakulcs c. könyv után hamarosan megjelenik. 

Itt a lehetőség, hogy az elsők között olvassuk.