Tűz Biblia

Mióta a Tűz Bibliát, és a hozzá tartozó magyarázatokat olvasom, különösen nagy örömöt okoznak számomra. Mindig szerettem úgy bibliát olvasni hogy több fordítást is megnéztem az adott ige szakaszról, hogy teljesebb képet kapjak. Viszont az elmúlt időszakban sok jót hallottam a Tűz Bibliáról, ami egyre nagyobb érdeklődést váltott ki bennem. Ezért megvettem, amit nem bántam meg. Most viszont sokkal bőségesebb információt, tudást kaphatok egy egy szakasz olvasása után. Azóta nem tudok betelni szépségével. Jobban el tudok mélyülni az igében, áldom azokat akik ebben a munkában részt vettek. Nagyon sok örömöt ad számomra. Sokaknak ajánlottam már a gyülekezetben, és sokan vásároltak is.

A gyülekezet egy tagja

Nézz bele a Tűzbibliába!

A Tűzbiblia nem csupán Biblia, nem is csupán egy könyv a Bibliáról. Egy magával ragadó, inspiráló eszközgyűjtemény, amely segít a Biblia mélyebb megértésében. Egy magyarázatos és tanulmányozó eszközökkel kiegészített Biblia, amely a fókuszt a Szentlélek/Szentszellem munkályára helyezi.

Óriási segítség azoknak, akik a hitben épp csak elindultak, vagy szeretnének újra a növekedés útjára lépni, hogyanakkor hasznos eszköz pásztoroknak, teológusoknak, igei szolgálatokra készülve.

Reggeli csendességhez, személyes bibliatanulmányozáshoz, családi áhítatokhoz, vagy igehirdetésre, kiscsoportra, ifire készülve…

Mindenképp legyen ott az asztalodon, kinyitva!

Melyik Tűz Biblia illene hozzád?

DeLux kiadás

Lekerekített gerinc, puha bőr

Sima kiadás

Egyszerűbb kivitel, a mindennapos használathoz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.